Gordijnrails & roede

Perfectie door vakmanschap!

Diverse oplossingen voor het ophangen van gordijnen

Gordijnroedes & gordijnrails

Bij Liv woonstoffering heeft u keuze uit vele verschillende gordijnroedes en gordijn rails.

Of u nu op zoek ben naar elektrische gordijnrails of een traditionele houten gordijnroede, Liv biedt een scala aan mogelijkheden en kan u adviseren welke oplossing voor u geschikt is.

Wij snappen nou echt alles van gordijnen!

Wilt u het gordijnrails buigen dan hebben wij de geschikte apparatuur in huis om dit te doen. Elke type gordijnrails of roede wordt op maat gemaakt zodat u een geheel naadloze rails krijgt die perfect glijdt, dit kan tot lengtes van wel 6 meter.

Dubbele gordijnrail en roede maakt het mogelijk om vitrage als zowel een overgordijn perfect te combineren in een systeem. Het is mogelijk om tot 4 rails systemen te komen in 1 product.

Roede & rails design

Het absolute topmerk op dit gebied is Interstill voor de liefhebber van perfecte afwerking ga je voor dit merk. Interstill heeft voor werkelijk elk type ophang wel een mooie oplossing. Zo zijn er rails die speciaal voor een wave gordijn werden ontwikkeld waardoor je gordijnen soepel opzijschuiven en prachtig hangen. Of wat dacht u van een roede die een overspanning maakt van 340 cm met minimaal gebruik van wand steunen zodat het een uiterst minimalistisch look krijgt. Door een stalen veer binnen in de roede die op spanning gedraaid wordt kan de RVS roede niet doorbuigen.

Elektrische gordijnrails

Door uw raamdecoratie van automatische aandrijving te voorzien open en sluit u de gordijn met 1 druk op de knop. Ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen zoals dakramen, serres of vensterbanken. Mocht u niet thuis zijn dan kan met een sensor of tijdklok toch gesimuleerd worden alsof er iemand thuis is. Liv woonstoffering biedt alles van Somfy het merk op gebied van elektrische gordijnrails. Voor de aanleg van elektrische raamdecoratie is er geen hak- en breekwerk meer nodig voor kabelgoten en bedrading, dus ideaal ook voor bestaande situaties.

VOLLEDIG OP MAAT GEMAAKT

PERSOONLIJK ADVIES AAN HUIS

TRENDY STOFFEN COLLECTIE

VAKKUNDIGE CONFECTIE EN MONTAGE

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
BEL ONS DAN GERUST