Inbetweens

Inbetweens, precies ertussen in.

Echt een gordijn dat aankleed en de ruimte karakter geeft.

Wat tegenwoordig vaak verkocht wordt is het inbetween gordijnen. Deze stof is dichter dan vitrage en transparanter dan een overgordijn het zit er precies midden in, precies “in-between”. Inbetweens zijn te verkrijgen in de meest veelzijdige stoffen van wit tot kleurrijk, in 1 kleur tot decoratief, dessins van afwisselende banen transparante en dichte stof.

Een inbetween is echt een gordijn dat aankleed en de ruimte karakter geeft. Een inbetween wordt vaak met een andere raamdecoratie gecombineerd zodat je ‘s avonds niet naar binnen kunt kijken en je toch een mooi aangekleed raam hebt. Een vouwgordijn van dezelfde inbetween stof geeft een rustige uitstraling en verminderd de inkijk aanzienlijk.

900 gordijnstalen

In de showroom vindt u een uitgebreide stoffencollectie van diverse merken. Liv woonstoffering Uden heeft maar liefst 900 gordijnstalen hangen. Met het juiste kleuradvies en de kennis van stoffen komen we er samen altijd uit.

Onze merken

Artelux, Toppoint, Kobe, Boelaert & Moens, Unland, het Stoffengilde, your edition, Cordima, prestigious textiles, Gerster, Silvester.

Door ons eigen naaiatelier houden we de prijzen laag en hebben zelf controle op de kwaliteit!

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
BEL ONS DAN GERUST