Tuinkussens

De perfecte tuinkussens op maat

Omdat wij alle kussens zelf in eigen atelier maken, bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit!

Tuinkussens / Loungekussens

Relax in je eigen loungekussens op maat samengesteld. Echt weer helemaal tot je zelf komen op je eigen loungebank met een goed glas wijn of lekkere muziek. Met comfortabele zachte loungekussens die perfect op je loungebank passen. De kussens worden helemaal naar jouw wensen op maat gemaakt.

Kussen stof

De speciaal vuil- en waterafstotende stof zorg ervoor dat je kussens nog heel lang mooi blijven. Deze stoffen zijn ideaal voor tuinmeubelen van steigerhout, tuinkussens, buitenbanken, lounge-sets, strandstoelen of boten.

In huis gemaakt

De lounge kussens worden in eigen atelier gemaakt zodat jouw wensen en onze professionaliteit zorgen voor een perfect kussen voor uw loungebank. De kussens zijn voorzien van stevige ritsen en garen dat ijzersterk is zodat de loungekussens tegen een stootje kunnen.

Kwaliteit schuim

Het zitcomfort wordt bepaald door het gebruik van een stevige kwaliteit schuim dat ook een heerlijk zacht kussen oplevert. De kussens moeten ook na jaren nog comfortabel zitten en mooi van kleur zijn. De dikte van het kussen is van belang voor het comfort een centimeter extra in dikte kan het verschil tussen lekker zitten en comfortabel zitten betekenen.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
BEL ONS DAN GERUST