Vloeren

Vloeren zijn zeg maar echt ons ding!

Met liefde voor vloeren gelegd

Tapijt is vernieuwend!

Tapijt heeft vele veranderingen doorgemaakt en nieuwe ontwikkelingen zijn er volop. Of je nu een allergie hebt of stoeiende kinderen op de trap, tapijt kan het aan.

Door de ontwikkeling van nieuwe garen blijft uw tapijt jaren veerkrachtig en door nieuwe schoonmaak producten prima te onderhouden. We hebben tapijt in de showroom wat u zelfs schoon mag maken met chloor zonder dat u tapijt hier onder lijdt.

Er zijn diverse tapijten voor verschillende toepassingen, de een kan beter op de trap de ander is bestand tegen zwenkwielen, kort of lang harig, design of klassiek. Tapijt geeft een warme uitstraling, dempt geluid en kan tegen een stootje.

Laminaat blijft populair!

Laminaat u kent het, de goedkopere variant van een parketvloer maar zeker zo mooi. Verkrijgbaar in alle hout kleuren zelfs als het in echt hout niet kan, in laminaat kan het wel.

Door een dikke krasvaste toplaag gaat u laminaat vele jaren mee. We zijn dealer van Quickstep dus voor inspiratie kijk maar eens op hun website.

We hebben diverse prijsklasse van hoog tot laag en mocht u toch voor een echt houten vloer willen gaan dan kijkt u bij onze parketvloeren van Meister.

Lekker makkelijk, vinyl!

Je rolt het uit, is niet duur, verkrijgbaar in tal van materiaal imitaties en fantasie creaties. Net als linoleum of een pvc vloer is vinyl ook veerkrachtig, uiterst hygiënisch en geluiddempend.

Een minpuntje is de lagere duurzaamheid, al kan een levensduur van tien tot twintig jaar voor sommige al ruim voldoende zijn.

Marmoleum: 100% natuur!

Marmoleum, Linoleum zomaar even wat namen voor oersterke vloeren helemaal puur natuur. Deze vloeren hebben als voornaamste bestanddeel lijnzaadolie, kurk en hars op een rug van jute.

U kent deze vloer waarschijnlijk van ziekenhuizen en scholen. Maar met de ontwikkeling van vandaag de dag zie je ze steeds meer in woonhuizen.

Gemarmerd, egaal, met spikkels, met textuur, hier is niks ouderwets aan. Een weetje: op linoleum kunnen bacteriën zich niet ontwikkel en is daarmee een bacteriën dodende vloer!

Trapbekleding

Onze stoffeerders bekleden trappen met de grootste zorg, zoals een prachtige traploper, geheel gestoffeerd met zijkanten of met een afwijkend soort tapijt ingelegd. In de showroom vindt u diverse voorbeelden en kunnen we adviseren wat het best geschikt is voor uw traprenovatie.

Stel je wilt je trap bekleden met tapijt, PVC of ander materiaal dan bent u bij Liv woonstoffering aan het juiste adres. Wij stofferen trappen al vele jaren of het nu gaat om halve maantje op de trap, trappen opnieuw bekleden of trap stofferen.

Polyvinylchloride oftewel PVC

De pvc vloer is nog onbekend maar met een flinke opmars bezig. Het absolute voordeel van deze vloeren zijn, ze klakken niet als je er op loopt, ze zijn waterbestendig, makkelijk te onderhouden en kunnen elke gewenste vloer opvlak imiteren.

Je hebt ze met hout texturen, met metal looks in tegel vorm. Je kunt ze leggen als een soort van kliklaminaat of verlijmen op de vloer. Een pvc vloer gaat jaren mee en mag zich met trots een slijtvaste vloer noemen.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
BEL ONS DAN GERUST