Laminaat

Laminaat, lekker fris!

Al vanaf € 12.95 per m2 !

Goedkope klik laminaat vloer!

Liv biedt een groot assortiment laminaat vloeren, van hogere prijzen tot goedkope laminaat merken. Dus de vraag of laminaat goedkoop kan zijn, ja dat kan. Voor iedere budget is er wel een mooie laminaat vloer te vinden. U kunt er voor kiezen om het laminaat leggen zelf te doen of gebruik te maken van onze service.

Laminaat & vloerverwarming?

Dat kan zeker, er zijn diverse laminaat ondervloeren die geschikt zijn voor vloerverwarming. Een zogenaamde heatfoil zorgt dat je vloerverwarming prima blijft werken. Wij geven hier dan ook 100% garantie op de werking van uw vloerverwarming in combinatie met laminaat.

9 punten die wilt weten over laminaat!

Laminaat is niet alleen eenvoudig te onderhouden, maar ook hygiënisch. Het oppervlak voorkomt de aanhechting van bacteriën op de vloer. Je kunt de vloer reinigen met een goed uitgewrongen dweil of microvezel vliesdoek.

Kastanje, ooit een bijzonder populaire houtsoort, komt volop terug. De karaktervolle kleur geeft de vloer een uitgesproken warm effect en brengt gezelligheid in elk interieur.

De gerecycleerde, vintage look is dé trend van dit moment. Verweerde houten vloeren uit de herenhuizen van weleer zijn terug. Houten vloeren met barstjes, wormgaatjes en spijkerputjes, kortom vloeren met een verhaal die de tand des tijds hebben doorstaan.

Elke laminaat vloer heeft een eigen collectie meekleurende plinten en afwerking mogelijkheden. Zo krijg je dat vloer en plinten naadloos op elkaar aansluiten.

Planken met een v-groef aan de lange kant doen de kamer dieper lijken en planken met een v-groef aan alle kanten geven de kamer een meer landelijk karakter.

De kleuren van de vloer hebben een grote impact op hoe je de ruimte ervaart. Je kleurenkeuze kan een kamer groter, kleiner, breder, smaller, dieper, hoger, lichter of warmer doen lijken!

Laminaat bestaat uit geperst plaatmateriaal, aan de bovenzijde voorzien van een kunststof toplaag. In de toplaag is een foto opgenomen die de sfeer uitstraalt van een houten of stenen vloer.

De kwaliteit van laminaat onderscheid zich met name in de hardheid van de toplaag. Deze dient krasvast te zijn zodat uw laminaat vloer lang mee gaat.

Laminaatvloeren kunnen worden toegepast op vloerverwarming op ‘lage temperatuur’. Dit geldt voor vloerverwarming waarvan de verwarmingselementen (warm water of elektrisch) ingegoten zijn in de vloer.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
BEL ONS DAN GERUST