Trap bekleding

Van trap naar eyecatcher

Trap bekleden met tapijt, PVC of ander materiaal

Stel je wilt je trap bekleden met tapijt, PVC of ander materiaal dan bent u bij Liv woonstoffering aan het juiste adres.

Wij stofferen trappen al vele jaren of het nu gaat om halve maantje op de trap, trappen opnieuw bekleden of trap stofferen.

Trapbekleding

Onze stoffeerders bekleden trappen met de grootste zorg, zoals een prachtige traploper, geheel gestoffeerd met zijkanten of met een afwijkend soort tapijt ingelegd. In de showroom vindt u diverse voorbeelden en kunnen we adviseren wat het best geschikt is voor uw traprenovatie.

Type trap bekleding

Je kunt trap bekleding eigenlijk indelen in 2 soorten harde en zachte stoffering. Zachte stoffering is alles wat te maken heeft met tapijt. Niet alle tapijt is geschikt voor op een trap daarom geven we u ook uitgebreid advies in onze winkel. Verder kunnen we ook trap maantje van elk gewenst tapijt maken of wat tegenwoordig vaak gedaan wordt is ze niet af te ronde maar om ze recht te houden.

Dan heb je ook nog de keuze uit harde stoffering dan kun je denken aan linoleum, PVC en rubber. Zo’n type trap is natuurlijk heel makkelijk schoon te houden en dus heel praktisch. Ook hiervoor hebben we het specialisme voor in huis om een stijlvolle strakke moderne trap te maken.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
BEL ONS DAN GERUST