Zonwering

Een mooie toevoeging aan uw interieur!

Samen met u maken we van uw huis een thuis!

Plissés, de meest veelzijdige!

Plissés zijn de ware alleskunners, of je raam nu rond, schuin, ruitvormig is plissés bieden een oplossing. Ze kunnen van boven naar beneden, in het midden hangen (top down) hebben vele bedieningsmogelijkheden.

De stoffen kunnen verduisterend of transparant zijn en er zijn vele, vele stoffen. Ideaal voor dakramen of een kiep kantel raam.

Shutters

Shutters geven een warme en stijlvolle uitstraling en zijn bijzonder decoratief. Shutters zijn eigenlijk prachtig in elk interieur.

Exclusief, tijdloos met een elegante uitstraling waar u jarenlang plezier van zult hebben. Alles op maat gemaakt!

Rolgordijnen

Je hebt ze in alle kleuren, je kunt ze dubbel of enkel hangen, transparant of verduisterend, met een patroontje of textuur, met een mooie onderlat van aluminium, kunststof of hout, enkel voor het raam of bijpassend op je overgordijn. Aan de bedieningsketting kun je nog een mooie accessoire hangen.

Rolgordijnen zijn super functioneel en niet duur en tot breedtes van wel 4 meter te verkrijgen.

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen oftewel roljaloezie of facetlight allemaal namen voor een rolgordijn dat uit 2 lagen horizontale transparante en niet-transparante banen. Door deze lagen te bewegen bepaal je de lichinval.

Het duo rolgordijn is verkrijgbaar in talloze stoffen van goedkope tot duurdere kwaliteiten zijn in onze winkel verkrijgbaar.

Houten jaloezieën

Liv woonstoffering Uden, bied u een grote collectie houten jaloezieën in vele varianten.

Dit voor een zeer betaalbare prijs met garantie en gratis inmeet service. Deze jaloezieën zijn verkrijgbaar van brede houten jaloezieen 50 mm, 70 mm of 90 mm tot smalle jaloezieën van 25 mm, 35 mm.

Aluminium Jaloezieën

Aluminium jaloezieën behoren tot dit moment tot de meest verkochte raambekleding. Bij Liv woonstoffering Uden bent u aan het juiste adres voor aluminium jaloezieën op maat. De jaloezieën zijn in verschillende breedte te verkrijgen van smal 20 mm tot extra breed 50 mm.

Lamellen

Met lamellen heeft u vrij uitzicht zonder dat iedereen naar binnen kijkt. Lamel zijn in verschillende standen te zetten door middel van een kantelketting. De verduistering wordt bepaald door de stand waarin u de lamel zet. Lamellen zijn eenvoudig te monteren en op diverse ramen van toepassing.

Deur & Raam Horren

De horren van het merk Unilux zijn bijzonder populair door de scherpe prijs-kwaliteitverhouding en de mooie afwerking.

Unilux staat al jaren bekend om zijn betrouwbaarheid en de snelle levering.

Velux dakraam

De ontwerpen van Velux worden gekenmerkt door het mooi wegwerken van koordjes gevat in een een slank ontwerp. De keuze uit de diverse kleuren, stoffen, coatings maken dat u het juist raamproduct kiest voor de inrichting van uw kamer.

De zonwering producten van Velux passen gegarandeerd en perfect, zien er prachtig uit en zijn duurzaam.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
BEL ONS DAN GERUST