Deur & Raam horren

Bijzonder populair!

How de muggen "MOOI" buiten!

Scherpgeprijsde horren van een goede kwaliteit

De horren van het merk Unilux zijn bijzonder populair door de scherpe prijs-kwaliteitverhouding en de mooie afwerking.

Unilux staat al jaren bekend om zijn betrouwbaarheid en de snelle levering. Voor een vaste hor, een rolhor of een complete hordeur bent u bij Liv woonstoffering Uden aan het juiste adres.

Verschillende soorten horren en rolhorren

Horren en rolhorren zijn er in verschillende soorten en maten, waaronder de plissé variant. Dit is de originele Japanse hordeur van een hoge kwaliteit. De hordeur is van hoge kwaliteit. De plissé hordeur combineert de Japanse vouwwijze met Nederlandse inventiviteit; het beste van twee werelden.

In de showroom verkopen we de merken Unilux en HR design. Beide toppers op het gebeid van horren.

Top 10 : over horren, hordeuren, raam horren.

De voorzethor is de meest eenvoudig te plaatsen raamhor. Deze raamhor wordt niet vast geschroefd maar wordt direct in het kozijn geklemd. De hor kenmerkt zich door een slank profiel en is ideaal voor een draaikiep raam.

Dankzij de stevige handgreep van een rol hor bediend u op eenvoudige wijze de hor van boven naar beneden en terug. Dit type hor wordt vaak bevestigd door middel van schroeven.

Een scharnierende raamhor is een hor die met schanier is bevestigd, zodat de raamhor open en dicht kan zoals bij een deur. Deze sluiting is vaak voorzien van een magneet zodat deze goed afsluit. Deze variant kom je ook vaak tegen als hordeur en kan voorzien worden van een vertragende sluiting wat de levensduur ten goede komt.

De schuivende deurhor schuift over een vaststaand gedeelte van de schuifpui heen, dit gebeurt doormiddel van een rail.

Wist u dat horren een groot deel van pluisje, stuifmeel en stof buiten houden, vandaar dat veel hooikoorts patiënten wordt aangeraden om deuren en ramen dicht te houden of horren te plaatsen.

Voor uw Velux ramen of ander schuin dakraam of dakvenster, heeft Liv woonstoffering een oplossing om ongedierte buiten te houden. Keuze uit de rolhor of de plissé raamhor, allemaal zeer mooie oplossingen voor uw raam.

De Plissé hordeur combineert de Japanse vouwwijze met Hollandse inventiviteit. Het horgaas is speciaal ontwikkeld om het te kunnen plisseren. De treklijst klapt niet uit zichzelf terug, maar blijft op elke gewenste stand staan.

De gebruiksvriendelijke hor in een handomdraai geplaatst. Inklemhorren zijn bij uitstek geschikt voor draaikiep ramen. De hor is eenvoudig in de raamopening te klemmen wat schroeven of boren overbodig maakt.

In de zomer zijn horren echt een must als ramen en deuren wagenwijd open staan. In onze winkel vindt u goedkope maar ook luxe type raam en deur horren.

Bent u geïnteresseerd naar onze horren dan nodigen wij u graag uit in de showroom te Uden om meer informatie te geven. Wij komen gratis alle maten opnemen zodat u raam of deur hor op maat gemaakt wordt.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
BEL ONS DAN GERUST