Duo Rolgordijnen

Xtra Large Duo rolgordijnen?

Kom naar Liv woonstoffering voor advies!

De trend van nu

Duo rolgordijnen oftewel roljaloezie of facetlight allemaal namen voor een rolgordijn dat uit 2 lagen horizontale transparante en niet-transparante banen. Door deze lagen te bewegen bepaal je de lichinval.

Het duo rolgordijn is verkrijgbaar in talloze stoffen van goedkope tot duurdere kwaliteiten zijn in onze winkel verkrijgbaar.

Opmeten is gratis!

Voor het opmeten van de ramen komen wij gratis bij u langs en worden de duo rolgordijnen op maat besteld. Bij Liv woonstoffering in Uden heeft u keuze uit drie leveranciers voor uw rolgordijnen: copahome, hansa en AB decoratie.

Top 10 : in & outs van rolgordijnen

De rolgordijnen van tegenwoordig stralen sfeer, glamour en exclusiviteit uit. Door gebruik te maken van hippe accessoires en bijzondere stoffen in modieuze trend kleuren.

De collectie van Liv woonstoffering biedt een scala aan mogelijkheden om je custome made rolgordijn samen te stellen. Denk bijvoorbeeld een bijzondere onderlat, ringen of een klassieke schulprand.

Je kunt kiezen uit een groot aantal verschillende stoffen van verduisterende rolgordijn stoffen tot mooie transparante met een patroontje erin.

Om je rolgordijn nog meer allure en functionaliteit te geven kun je deze dubbel hangen waardoor je zowel transparantie als privacy hebt. De twin roller bestaat uit een cassette waarin twee rolgordijnen zitten die je onafhankelijk van elkaar kan laten zakken. Zo kun je dus een vitrage stof en een verduisterende rolgordijn stof combineren.

Onze rolgordijnen gaan tot wel 4 meter breed en worden gekenmerkt door een stabiel slank aluminium montage profiel wat stevig gemonteerd wordt. Ondanks deze brede rolgordijnen zijn ze soepel omhoog en omlaag te bedienen doormiddel van een easy-lift systeem.

Sommige rolgordijn stoffen hebben een zilveren achterzijde. Deze zorgt ervoor dat het in de zomer heel koel blijft in uw interieur. In de winter zorgt het voor extra isolatie wat flink in de energiekosten scheelt.

Voor rolgordijn systemen zijn diverse bedieningsmogelijkheden zoals: ketting met zelfremmend mechanisme, veermotor systemen, schuifsystemen of elektrisch met en zonder afstandsbediening.

Haal de oosterse sfeer in huis met rolgordijnen gemaakt van washi-materiaal. Washi betekend in het japans ‘japans papier’. De decoratieve horizontale baleinen hebben de look van een reeks panelen.

Met speciale hoeksteunen kunnen rolgordijnen gekoppeld worden in een hoek van 45 of 90 graden. U kan dan met 1 enkele kettingbediening 3 rolgordijnen bedienen. Dit is een ideale oplossing voor hoeksituaties en erkers.

De rolgordijnen van copahome onderscheiden zich door hun design afwerking zoals steunen in geborsteld aluminium, metalen bedieningsketting, ovalen of hoekige aluminium onderlatten.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
BEL ONS DAN GERUST