Houten jaloezieën

De trend van dit moment:

witte houten jaloezieën van 50 mm breed!

Houten jaloezieën zijn prachtig

Liv woonstoffering Uden, bied u een grote collectie houten jaloezieën in vele varianten.

Dit voor een zeer betaalbare prijs met garantie en gratis inmeet service. Deze jaloezieën zijn verkrijgbaar van brede houten jaloezieen 50 mm, 70 mm of 90 mm tot smalle jaloezieën van 25 mm, 35 mm.

Betaalbare merken

Liv woonstoffering uden, bied een 3 tal merken voor houten jaloezieën in verschillende prijsklassen. Onze merken zijn Zonnelux, Copahome & ABdecoratie.

Gratis digitaal inmeten!

De houten jaloezieen worden speciaal voor u op maat gemaakt. Daar hoort een goeie service bij, daarom komen wij gratis bij u thuis of kantoor digitaal met laser apperatuur de uitgekozen jaloezieen inmeten zodat deze perfect past.

Na de korte levertijd komen wij bij u langs om deze vakkundig bij u te monteren.

Top 10 : weetjes over houten jaloezieën!

Alle jaloezieën zijn uitvoerbaar met subtiel laderkoord of met brede stoere laderbanden. De kleur van de laderbanden kun je laten matchen of uitdagend een afwijkende kleur kiezen. Verkrijgbaar in uni kleuren, textiel en zelfs van leer.

Retrosysteem, dit is een retro bovenbak met een open systeem zodat het technische kantel en remsysteem zichtbaar is. U verkrijgt hiermee een stukje houten nostalgie met een modern jaloezie van deze tijd.

De trend van dit moment is veelal witte houten jaloezieën van 50 mm breed met ladderbanden en is echte must-have voor je interieur.

Hardhout zoals, eiken, noten of esdoorn, geeft je interieur een exclusieve uitstraling.

Houten jaloezieen zijn verkrijgbaar in alle soorten hout van mooi naturel hout tot een antiek look met wormgaten. Of als u van wit ,zwart of grijs gekleurde jaloezieen houdt dan ben u bij Liv woonstoffering aan het juiste adres.

Omdat hout een echt natuurproducten haal je de natuur in huis.

Houten jaloezieën hebben een warme uitstraling en geven sfeer aan het interieur. Jaloezieën zijn geschikt voor zowel klassieke als moderne interieurs.

Houten jaloezieën in een warme wittint weerkaatsen buitenlicht naar binnen toe. Wanneer je de jaloezieën in de avond dicht doet dan weerkaatsen ze het lamplicht zodat je nooit een te donkere kamer hebt.

Als ze open staan valt er veel licht naar binnen en als je ze afsluit heb je toch privacy zonder sfeer te verliezen.

De houten jaloezieën zijn leverbaar in verschillende lamel breedtes, van 25mm, 35mm, 50mm, 70mm en 75mm!

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
BEL ONS DAN GERUST