Lamellen

Trendy, stijlvol en tijdloos!

Lamellen zijn goedkoop en super functioneel!

Lamellen terug van nooit weggeweest!

Met lamellen heeft u vrij uitzicht zonder dat iedereen naar binnen kijkt. Lamel zijn in verschillende standen te zetten door middel van een kantelketting. De verduistering wordt bepaald door de stand waarin u de lamel zet. Lamellen zijn eenvoudig te monteren en op diverse ramen van toepassing.

Diverse materialen

Lamellen zijn er verkrijgbaar in diverse materialen zoals stof, aluminium of kunststof. Het voordeel van kunststof & aluminium verticale jaloezieën is dat ze ook geschikt zijn voor de badkamer. Lamellen zijn goedkoop en een mooie raamdecoratie.

Top 10 : Revenge of the lamellen!

Verticale jaloezieën oftewel lamellen bestaan uit verticale stroken van textiel, aluminium of kunststof. Aan de hand van een bedieningsketting en koord kunnen deze lamellen open- en dichtgeschoven worden, alsook georiënteerd worden om de hoeveelheid licht te regelen dat doorgelaten wordt.

De lamellen zijn verkrijgbaar in breedtes van 50mm, 63mm, 89mm of 127mm. De textiele lamellen gaan tot wel 300 mm breed deze XXL lamellen kunnen prachtig afgewerkt worden met houten of aluminium baleinen.

Voor een gezondere leefomgeving kunt u kiezen voor kunststoflamellen met antibacteriële bescherming. Hierdoor worden schadelijke bacteriën voor meer dan 99% geëlimineerd.

Kunststof lamellen zijn heel makkelijk te reinigen met een sopje. Neem twee washandjes met een beetje schoonmaak middel en strijk in een keer een lamel schoon.

Een volledige beklede wand met lamellen biedt vele voordelen. Je kunt de lichtinval zelf bepalen want de lamellen kunnen 180 graden draaien. Zo kun je de lamel perfect keren dat je de zon maximaal tegen houdt. Je kunt het raam snel vrij maken door de lamellen in 1 keer aan een kant te schuiven.

Lamellen zijn weer helemaal trendy dankzij vernieuwde materialen, kleuren en afmetingen. Bovendien zijn ze zeer functioneel wat het een geliefde raamdecoratie maakt.

Nieuw zijn de string lamellen, dit is een lamel in vele felle kleurtjes, waarbij de lamel is opgedeeld in vele kleine stokjes textiel (strings). Laat u verassen door deze lamel met de bekende service van Liv woonstoffering.

Lamellen van stof zijn er in rechte uitvoering. De PVC lamellen zijn er in een rechte en gebogen versie. Dan is er nog de aluminium lamel in gebogen vorm en een aantal PVC & aluminium lamellen zijn verkrijgbaar met kleine geperforeerde gaatje die het licht mooi filteren.

Er zijn diverse bediening mogelijkheden voor u lamellen. Rechts, links of met een middensluiting. Bij de middensluiting schuift een deel van het pakket naar recht en een deel naar links. Wat ook mogelijk is om ze elektrische te laten sluiten via afstandbediening om schakelaar.

Lamel gordijnen vinden hun toepassing in elk interieur of het nu gaat om serres, erkers, uitbouwen of als roomdivider de lamel misstaat niet. Laat u inspireren in onze showroom te Uden!

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
BEL ONS DAN GERUST