Plisse & Dupli

Plisse gordijnen & Dupli shade

Regel op een speelse manier de lichtinval

Plisse en duplis worden gemaakt van geplooide stoffen met als uitkomst een mix tussen een gordijn en jaloezieën.

Een voordeel van plissegordijnen en dupli shades is dat ze vrijwel voor iedere situatie een oplossing bieden zo ook bij kiepkantelramen.

De plissestof kan enkel zijn dan spreek men over een plisse gordijn. Is de stof dubbel (duo) dan heb je het over een plisse dupli of duo plisse

Op maat gemaakt!

De plissegordijnen worden op maat gemaakt en zijn uit gerust met diverse bedieningsvormen, top down, zijgeleiding en profielkleuren.

Eventueel ook te krijgen in perfect fit voor kunststof kozijnen. Kom langs in onze winkel in Uden en laat u inspireren door het aanbod plisse & duo plisses.

Top 10 : Plisse & Dupli

Het aanbrengen van fijne plooien en strakke vouwen in een gesteven stof wordt plisseren genoemd. Vandaar de naam plisségordijn.

Een plisségordijn kenmerkt zich door een stof die zigzag in plooi is gevouwen en gestreken. Dit is een strakke, elegante manier van raambekleding die zeker niet mis staat in een modern interieur.

De plooibreedte van een plissé kan variëren tussen 16 en 25 mm. Met verschillende montuur mogelijkheden stelt u na eigen smaak u eigen plissé gordijn samen.

Plisse & dupli shades zien er bijna hetzelfde uit. Plisségordijnen hebben 1 laag stof,dupli shades hebben er 2.

Plisségordijnen bedienen kan van boven naar beneden en van beneden naar boven. Op deze manier kun je op een speelse manier de lichtval regelen. Door speciale coatings zijn sommige stoffen extra zonwerend gemaakt.

Een eigenschap van Dupli Shades is dat ze isoleren in de zomer en winter. Dupli Shades stellen u in staat een besparing op uw energierekening te realiseren. De stilstaande luchtlaag in de cel werkt namelijk als een isolatiedeken.

Plissés kunnen in lichtkoepels, in ronde vormen of voor dat vreemde driehoekraam in de serre. Daar al deze mogelijkheden is er altijd een oplossing voor uw ramen.

Dim-out plissés zijn van een stof die lichtinval vermindert zonder volledige verduistering. Verduisterende stoffen zijn voorzien van een speciale coating, ideaal voor slaapkamers.

Het duo plissé oftewel dupli shades geeft een nog luxere uitstraling. Door het dubbel uitgevoerde zigzag profiel ontstaat er een honingraat structuur die de lichtval nog beter controleert. Bovendien zijn de spandraden onzichtbaar wegwerkt tussen de twee stof lagen.

Afhankelijk van de functie van een ruimte, kunt u kiezen uit verschillende plissé doeken. Transparante stoffen zorgen voor een zachte lichtinval en u behoud het zicht naar buiten.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
BEL ONS DAN GERUST