Shutters

Exclusief en tijdloos met een elegante uitstraling!

Alles op maat gemaakt!

Houten shutters

Shutters geven een warme en stijlvolle uitstraling en zijn bijzonder decoratief. Shutters zijn eigenlijk prachtig in elk interieur. Exclusief, tijdloos met een elegante uitstraling waar u jarenlang plezier van zult hebben. Alles op maat gemaakt!

Of u nou shutters zoekt voor de badkamer van PVC of het duurzame lindehout bij Liv woonstoffering Uden bent u op het juist adres. Kom langs of bel ons voor de mogelijkheden.

RMN Shutters

Na lang zoeken hebben wij eindelijk de perfecte shutter leverancier gevonden. Dit familie bedrijf uit Ekkersrijt levert al vele jaren topkwaliteit op dit gebied en wij zijn dan ook blij met deze betrouwbare partner. Voor meer informatie over hun producten kijkt u eens op: https://www.rmn-shutters.nl

Hoe werkt het?

U zoekt bij Liv in de winkel de shutters uit met een incl. prijs wat betreft meten & montage. De vakmensen van RMN Shutters komen bij u aan huis om alles op te meten en geven daar nogmaals uitgebreid advies over mogelijke opties en wijzen u op specifieke mogelijkheden. Zodat u weet wat u koopt en krijgt wat u voor ogen heeft!

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
BEL ONS DAN GERUST